Αρχική Πολιτική Όλγα Γεροβασίλη: Δεν θα είμαι υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Όλγα Γεροβασίλη: Δεν θα είμαι υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Από antwnio

Δεν θα είναι υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε η Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (23/09), στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», τονίζοντας, μεταξύ άλλων, «ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μεγάλη υπομονή με τον κ. Κασσελάκη».

«Οι υποψήφιοι μπορεί να είναι παραπάνω από ένας, αλλά η δική μου αντίληψη είναι ότι θα έπρεπε να είναι ένας. Δεν μπορώ να απαντήσω για τον κ. Φάμελλο, και εγώ περιμένω τον ίδιο να απαντήσει. Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις και πρέπει να βρεθεί η καλύτερη λύση. Σήμερα είμαστε εδώ για να προχωρήσουμε μπροστά, και πρέπει να δούμε τα μείζονα» ανέφερε η κα Γεροβασίλη.

Σε άλλο σημείο, η κα Γεροβασίλη τόνισε πως την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν όλα. «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Μόνο ένα έχει κλείσει, ότι σήμερα η πλειοψηφία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ και της Κεντρικής Επιτροπής, που είναι απευθείας εκλεγμένη από την βάση, και δεν έχει λήξει η θητεία της όπως λέγεται, είναι το όργανο το οποίο αμφισβήτησε και έβαλε ένα “στοπ” στην προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη».

Διαβάστε επίσης