Αρχική Κοινωνια Φιλοθέη: Άγριο επεισόδιο με έναν τραυματία και δύο συλλήψεις – «Τι ομάδα είστε;»

Φιλοθέη: Άγριο επεισόδιο με έναν τραυματία και δύο συλλήψεις – «Τι ομάδα είστε;»

Από antwnio

Ένα σοβαρό επεισόδιο, πιθανότατα οπαδικά κίνητρα, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (06/09), στην περιοχή της Φιλοθέης, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα και να συλληφθούν δύο.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, η αιματηρή συμπλοκή συνέβη επί της οδού Διαδόχου Παύλου, όπου δύο αυτοκίνητα, στα οποία επέβαιναν 10 άτομα, είχαν στήσει καρτέρι. Μόλις έφτασε ένα τρίτο όχημα με 4-5 άτομα, οι 10 άνδρες το περικύκλωσαν , και φέρεται να ρώτησαν «τι ομάδα είστε;».

Ακολούθησε συμπλοκή, τα 10 άτομα έσπασαν το τρίτο αυτοκίνητο και ξυλοκόπησαν άγρια και τους επιβάτες του, με τον έναν από αυτούς, να πηδά από μία μάντρα 2 μέτρων για να γλιτώσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Οι κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την αστυνομία, με τους επιβαίνοντες των δύο αυτοκινήτων να αποχωρούν από το σημείο, προτού φτάσει η ΕΛ.ΑΣ.

Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία, ώστε να εντοπιστούν οι 10 δράστες. Λίγη ώρα αργότερα αφού σημειώθηκε το άγριο επεισόδιο, οι Αρχές προχώρησαν σε δύο συλλήψεις, ενώ ένας 20χρονος που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ερωτηθείσα για τις πληροφορίες ότι πρόκειται για επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα, η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. είπε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ότι «είναι πολύ νωρίς για να χαρακτηρίσουμε το συγκεκριμένο περιστατικό ως οπαδικό, ένας είναι ο τραυματίας, μέχρι στιγμής από τις πληροφορίες που έχουμε τα κίνητρα δεν είναι οπαδικά. Οι δράστες ήταν νεαροί, προέρχονται όπως φαίνεται από τις ίδιες περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής, και συναντήθηκαν τυχαία. Είναι συμπλοκή μεταξύ νεαρών ατόμων».

 

Διαβάστε επίσης