Αρχική Κοινωνια Να καταργηθούν άμεσα τα πρόστιμα των 100 ευρώ τον μήνα στους άνω των 60 ετών ανεμβολίαστους και τα πιστοποιητικά

Να καταργηθούν άμεσα τα πρόστιμα των 100 ευρώ τον μήνα στους άνω των 60 ετών ανεμβολίαστους και τα πιστοποιητικά

Από antwnio

Από την Ελεύθερη Ώρα (Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022)

Η Κυβέρνηση έχει υποχρέωση άμεσα να καταργήσει το πρόστιμο των 100 ευρώ, να καταργήσει τα γελοία πιστοποιητικά εμβολιασμού και να επαναφέρει στην εργασία τους όλους τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

Η υποκρισία των πολιτικών, των επιστημόνων και δυστυχώς και της κοινωνίας δεν έχει όρια…
Ξεχάσαμε τον covid 19 και όλοι ασχολούνται με την Ουκρανία και την εισβολή της Ρωσίας…
Ο covid 19 από θέμα που τρομοκρατούσε την κοινωνία έχει περιθωριοποιηθεί και αυτό ήρθε να αποδείξει ότι ήταν ένα κατασκευασμένο επικοινωνιακό σόου τρομοκράτησης της κοινωνίας.
Προφανώς και ο covid 19 είναι πρόβλημα, αλλά με γερές δόσεις υπερβολής από αστείους επιστήμονες, γελοίους πολιτικούς και ακόμη πιο γελοίους δημοσιογράφους που απλά έγλειφαν την κυβέρνηση…

Πλέον τα πιστοποιητικά εμβολιασμού έχουν καταρρεύσει παντού.
Η Αυστρία που είχε επιβάλλει υποχρεωτικό εμβολιασμό, απέσυρε το μέτρο με αιτιολογία, προσέξτε, ότι είναι λάθος επιλογή η υποχρεωτικότητα όταν έχει κυριαρχήσει η Όμικρον μετάλλαξη του Covid 19.
Οι μάσκες έχουν επίσης αποσυρθεί, δεν ήταν τίποτε άλλο από πατσαβούρια υποτέλειας και όχι προστασίας από τον covid 19.

Η ελληνική κυβέρνηση που τα έκανε μαντάρα στην διαχείριση της πανδημίας και ζητούσε επίμονα πιστοποιητικά εμβολιασμού έχει υποχρέωση να καταργήσει το απαράδεκτο, ανήθικο μέτρο του προστίμου των 100 ευρώ στους άνω των 60 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί.
Ούτως ή άλλως η εμβολιαστική προπαγάνδα κατέρρευσε, κανείς δεν ασχολείται με τα εμβόλια και κανείς δεν πάει να εμβολιαστεί.
Η κοινωνία αφυπνίστηκε έστω και αργά.
Όμως είναι ανήθικο και απαράδεκτο εν μέσω ενεργειακής κρίσης οι άνω των 60 ετών να επιβαρύνονται και με ένα άλλο απαράδεκτο μέτρο το πρόστιμο των 100 ευρώ επειδή δεν έχουν εμβολιαστεί.
Η κυβέρνηση όσο συντηρεί αυτό τον μέτρο δείχνει αναλγησία και έλλειψη σοβαρότητας.
Ας τελειώνουμε με τους τσαρλατάνους τηλεπιστήμονες, τις φοβίες και την επιβολή ανήθικων μέτρων.
Ας πρυτανεύσει η λογική απέναντι στον παραλογισμό που κυριάρχησε επί μήνες.

Η Κυβέρνηση έχει υποχρέωση άμεσα να καταργήσει το πρόστιμο των 100 ευρώ, να καταργήσει τα γελοία πιστοποιητικά εμβολιασμού και να επαναφέρει στην εργασία τους όλους τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς.
Ας πρυτανεύσει η λογική όχι άλλη κοροϊδία.

«ΧΑΜΟΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Ε.Ω. ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ

Δεκάδες είναι οι αιτήσεις που στέλνουν οι αναγνώστες της Ε.Ω. για να συμμετάσχουν στο εξώδικο κατά της υπουργικής απόφασης για το πρόστιμο στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας άνω των 60 ετών. Το εξώδικο πρόκειται να κατατεθεί σήμερα και λεπτομέρειες θα έχουμε στο φύλλο της Κυριακής.

Σε αυτό το πλαίσιο και αφού ευχαριστήσουμε το αναγνωστικό μας κοινό για τη στήριξή του, ιδιαίτερη αξία έχει η επιστολή που ακολουθεί:

«Κύριε Διευθυντά, Γεώργιε Μιχαλόπουλε,

Υπήρξα τηλεθεατής του καναλιού ΤΗΛΕΤΩΡΑ σχεδόν καθ΄ όλο το χρονικό διάστημα κατά το οποίο λειτούργησε αυτό στο παρελθόν, από εποχής του αειμνήστου πατρός σας και  των Σωτήρη Ζαφειρακόπουλου, Ανδρέα Δενδρινού, Σωτήρη Σοφιανόπουλου και άλλων και επίσης από τότε μέχρι σήμερον, είμαι αναγνώστης της εφημερίδος σας ΕΛΕΥΘΕΡΗ  ΩΡΑ.  Τόσο το κανάλι το οποίο λειτούργησε κατά το παρελθόν όσο και η εφημερίδα η οποία εκδίδεται μέχρι σήμερον, υπήρξαν και είναι φάροι πατριωτισμού μέσα στον ολετήρα του έθνους μας που αποκαλείται μεταπολίτευση, εγώ δε θα προσέθετα  καταραμένη μεταπολίτευση.

Δεν εμβολιάσθηκα και δεν θέλω να εμβολιασθώ με αυτά τα δήθεν εμβόλια και διά δικούς μου προσωπικούς λόγους, που εν πολλοίς  έχουν σχέση με τις Ορθόδοξες Χριστιανικές πεποιθήσεις μου, αλλά και κυρίως από τον φόβο των σοβαρών παρενεργειών οι οποίες παγκοσμίως δεν είναι λίγες. Αναγνωρίζω το ότι κάτι επικίνδυνο έχουν κατασκευάσει και γι΄αυτό παίρνω τα μέτρα τα οποία μας υπέδειξαν, (αντισηπτικά, μάσκες κ.λ.π.) και σχεδόν έχω απομονωθεί, όμως φοβάμαι να εμβολιασθώ για τους παραπάνω λόγους που σας εξέθεσα.

Δίδαξα στα παιδιά των Ελλήνων επί 37 συνεχή χρόνια όλα μέσα στην τάξη, ουδέποτε αποσπασμένος έστω και για έναν μήνα κάπου αλλού, και τελικώς παίρνω λόγω των μνημονίων,  το 52 με 55 τοις εκατό της συντάξεως την οποία εδικαιούμην να πάρω. Πάει πολύ μετά από αυτό να μου αφαιρούν και άλλα 100 ευρώ το μήνα επειδή δεν θέλω να εμβολιασθώ. Αισθάνομαι ότι πληρώνω πρόστιμο επειδή ζω και δεν έχω πεθάνει ακόμα.  Κάθε μήνα μόλις πληρωθώ τη σύνταξή μου, η πρώτη δουλειά που κάνω είναι να πληρώνω όλες τις φορολογικές υποχρεώσεις μου, και μετά να κανονίζω πως θα ζήσω με τα υπόλοιπα. Τώρα όμως το επαίσχυντο αισχρό πρόστιμο δεν μπορώ να το πληρώσω. Θα το χρωστώ και δεν έχω μάθει να χρωστώ. Τι πρέπει να κάνω λοιπόν;; Να τελειώσω τη ζωή μου για να ικανοποιηθεί η κακία αυτού που το επέβαλλε και όσων συμπολιτών μας εμβολιάσθηκαν και θέλουν να είμαστε και εμείς σαν αυτούς;; Την κακία και την επιθετικότητα που γνώρισα τον τελευταίο χρόνο, από συνανθρώπους μου εμβολιασμένους, δεν την είχα γνωρίσει μέχρι τώρα. Το πρόστιμο πήγε στην Α.Α.Δ.Ε (αλήθεια τι είναι αυτές οι ανεξάρτητες αρχές;; Ποιος τις διορίζει);; και ξέρω ότι μια μέρα θα απαιτηθεί είτε από τη σύνταξή μου, είτε από το σπίτι μου, το οποίο με πολύ κόπο και στέρηση το πήρα, για να ικανοποιηθεί συγχρόνως και το θέλημα του κ. Σόϊμπλε και της κ. Μέργκελ που είχαν πει ότι οι Έλληνες έχουν σε μεγάλο ποσοστό ατομική ιδιοκτησία και πρέπει αυτό να μειωθεί.

Κύριε Διευθυντά,

το θέμα του αισχρού και άδικου προστίμου στους απόμαχους της ζωής, στους πατεράδες όλων, ξεχάστηκε κι΄ όλας λόγω και των γεγονότων της Ουκρανίας και θεωρείται πια τετελεσμένο. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην το αφήσετε, να το υπενθυμίζετε καθημερινά, να κάνετε ει δυνατόν έναν συνεχή ανένδοτο αγώνα διά της εφημερίδος σας,, μήπως και κάποια στιγμή αποφασίσουν να αφήσουν τους πατεράδες τους και τους απόμαχους της ζωής να πεθάνουν με αξιοπρέπεια όταν ο Χριστός τους καλέσει και όχι να επιβάλλουν σόνι και καλά τώρα τον βίαιο θάνατό τους. Προσωπικά υπηρέτησα στις ένοπλες δυνάμεις της πατρίδος μου 29 μήνες, τη νύχτα των Ιμίων που είχα ετοιμάσει το φύλλο πορείας μου, έκλαψα όταν κατάλαβα την προδοσία, δούλεψα 37 χρόνια και δίδαξα τα Ελληνόπουλα, πλήρωσα όλους τους φόρους μου όλων των ετών της ζωής μου, τι άλλο θέλουν από μένα;; Θέλω να με αφήσουν να ζήσω μέχρι να με καλέσει ο Χριστός και όχι να αισθάνομαι ότι πληρώνω πρόστιμο επειδή ζω. Ψάξτε σας παρακαλώ μέσω νομικών στους οποίους έχετε πιθανόν εσείς πρόσβαση, μήπως υπάρχει έδαφος για ομαδικές προσφυγές να μας υποδείξετε, διότι  ατομική προσφυγή νομίζω ότι δεν θα υπάρχει δυνατότητα να γίνει από κανέναν από εμάς.

Βέβαια, τόσο στο φύλλο της εγκρίτου εφημερίδος σας της  6/3/2022, όσο και στο φύλλο της της  9/3/2022  περιλαμβάνεται μια εξουσιοδότηση προς κάποιους δικηγόρους που θα σταλεί για τον σκοπό αυτόν και διά της οποίας θα εξουσιοδοτούμε αυτούς, είτε έναν, είτε περισσότερους, είτε και όλους, να προβούν σε κάθε απαιτούμενη δικαστική ή εξώδικο ενέργεια για δικαίωσή μας στην παράνομη επιβολή του προστίμου των 100 ευρώ. Πολύ καλή η ενέργεια αυτή, όμως δεν αναγράφει πουθενά ποια θα είναι η αμοιβή των δικηγόρων για αυτές τις ενέργειες. Το καλύτερο κατά την άποψή μου θα ήταν να ορισθεί ένα αρχικό ποσό το οποίο θα καταβάλει ο κάθε υπερήλικας για να συμπεριληφθεί στις ομαδικές δικαστικές ενέργειες οι οποίες θα γίνουν και  το οποίο ποσό θα πάρουν οι δικηγόροι για αμοιβή τους και για δικαστικά έξοδα και να αναφέρεται ρητώς μέσα στο κείμενο που θα υπογράψουμε, ότι δεν θα έχουμε άλλη οικονομική υποχρέωση απέναντί τους, ή ότι αν είναι επιτυχής η έκβαση των ενεργειών αυτών, θα απαιτήσουν και ένα συμπληρωματικό κατά την κρίση τους ποσό. Δηλαδή σε κάθε περίπτωση θα ήθελα να γνωρίζω εκ των προτέρων τι θα πληρώσω μέχρι τέλους.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώσατε για να διαβάσετε την επιστολή μου αυτή.

Με εκτίμηση:

Κλεάνθης Αναγνώστου

kleanagnostou51@gmail.com».

Σημείωση Ε.Ω.: Για το εξώδικο δεν υπάρχει κανένα κόστος, οι επιδώσεις θα καλυφθούν εξολοκλήρου από τη νομική ομάδα. Για τα επόμενα βήματα να είστε βέβαιοι πως θα κάνουμε τα πάντα για να υπάρξει πολύ μικρή ή και μηδαμινή επιβάρυνση, καλύπτοντας η εφημερίδα μας μέρος του κόστους. Πιστεύουμε ότι το οφείλουμε σε όλους εσάς που τόσο χρόνια στηρίζετε την προσπάθειά μας από το υστέρημά σας, σε πολύ δύσκολους καιρούς!

 

Διαβάστε επίσης