Αρχική Διεθνη Νεα Λίβανος: Οι Ισραηλινοί βομβάρδισαν το αρχηγείο της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό – Στόχος ήταν ο Νασράλα (video)

Λίβανος: Οι Ισραηλινοί βομβάρδισαν το αρχηγείο της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό – Στόχος ήταν ο Νασράλα (video)

Από antwnio

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι εξαπέλυσε σήμερα το απόγευμα νέα πλήγματα κατά της Χεζμπολάχ, στον Λίβανο.

Τα νέα πλήγματα σημειώθηκαν λίγα λεπτά μετά την ομιλία του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου στον ΟΗΕ, σε μια επιβεβαίωση ότι οι στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά του ένοπλου κινήματος του Λιβάνου θα συνεχιστούν.

Στόχος αυτών φέρεται να ήταν ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα, σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, ωστόσο δεν υπήρξαν επίσημες δηλώσεις που να το επιβεβαιώνουν.

Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού Αβιχάι Αντράι δήλωσε ότι η αεροπορική επιδρομή σε νότιο προάστιο της Βηρυτού είχε στόχο το κύριο αρχηγείο της Χεζμπολάχ.

Ο ισραηλινός στρατός «πλήττει αυτή τη στιγμή στόχους της τρομοκρατικής οργάνωσης Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο», ανακοίνωσε ο στρατός.

Σύμφωνα με το Al Manar, τέσσερα κτίρια καταστράφησαν από τις επιδρομές, ενώ, μετέδωσε εικόνες από ένα τεράστιο κρατήρα. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ακούγονται πολλαπλές ισχυρές εκρήξεις στην πόλη και ένα τεράστιο σύννεδο καπνού έχει υψωθεί. Σειρήνες ασθενοφόρων ακούγονται σε όλη την πρωτεύουσα του Λιβάνου.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ακούγονται πολλαπλές ισχυρές εκρήξεις στην πόλη και ένα τεράστιο σύννεδο καπνού έχει υψωθεί.

Τέλος, σειρήνες ασθενοφόρων ακούγονται σε όλη την πρωτεύουσα του Λιβάνου.

Διαβάστε επίσης