Αρχική Κοινωνια Ζουράρις: “Tα κωλόπαιδα έχουν λεφτά” – “Φωτήλα, εσένα θα πάρω… πίσω” (βίντεο)

Ζουράρις: “Tα κωλόπαιδα έχουν λεφτά” – “Φωτήλα, εσένα θα πάρω… πίσω” (βίντεο)

Από antwnio

Ένταση και αντιδράσεις προκάλεσαν οι αναφορές του Κώστα Ζουράρι, στην διάρκεια συζήτησης για τις επικείμενες εκλογές, στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με την Μαρία Σαράφογλου.

Στην συζήτηση, η οποία αφορούσε τις θέσεις των κομμάτων τους για μείζονα ζητήματα και την ψήφο των νέων, συμμετείχαν οι:

  • Ιάσων Φωτήλας, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με την Νέα Δημοκρατία
  • Κώστας Ζουράρις, υποψήφιος βουλευτής Α’  Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ
  • Αντώνης Σαουλίδης, υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα αλλαγής και
  • Γιώργος Πέρρος, Υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής με το ΚΚΕ

Ενώ η συζήτηση διεξαγόταν ομαλά και οι υποψήφιοι παρέθεταν τις θέσεις τους, ο Κώστας Ζουράρις αντέδρασε σε ερώτημα που του έθεσε η Μαρία Σαράφογλου, λέγοντας ότι ο ίδιος θα πει ότι θέλει και θα απαντήσει σε ερωτήματα που θέτει εκείνος.

Κάποια στιγμή υπήρξε αναφορά στην δέσμευση του Αλέξη Τσίπρα για άμεση κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με τον Κώστα Ζουράρι να υπερθεματίζει, να καταφέρεται κατά της Νίκης Κεραμέως που θέσπισε το μέτρο και να λέει ότι αυτό δεν πλήττει «τα πλουσιόπαιδα και τα κωλόπαιδα που έχουν λεφτά, γιατί όποιος έχει 9.00 ευρώ μπορει να πάει σε ιδιωτικό, όποις δεν έχει 9.000 ευρώ δεν μπορεί να πάει».

Άμεση ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου της ΝΔ στην συζήτηση, ο οποίος ζήτησε από τον κ. Ζουράρι να ανακαλέσει τον χαρακτηρισμό «κωλόπαιδα», καθώς όπως είπε προσβάλει τα παιδιά και τις οικογένειες τους, με τον κ. Φωτήλα να λέει στον κ. Ζουράρι «αυτό που είπες να το πάρεις πίσω» και τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, σε ένα χυδαίο σεξουαλικό υπονοούμενο να απαντά «Φωτήλα, εσένα θα πάρω πίσω», με τους συμμετέχοντες στην συζήτηση πάντως να μην δίνουν συνέχεια στο λεκτικό επεισόδιο, παρά τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα από την συζήτηση στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

πηγή .ant1news.gr

Διαβάστε επίσης