Αρχική Διαφορα νεα Άρθρο το Χρήστου Ρήγα προέδρου (Λ.Ε.Π.ΕΝ) Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ!

Άρθρο το Χρήστου Ρήγα προέδρου (Λ.Ε.Π.ΕΝ) Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ!

Από antwnio

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ!

Στο μέλλον ,η ιστορία θα κατατάξει τον Κασσελάκη στους πιο αποτελεσματικούς πολιτικούς τής εποχής μας …Μια αμφιλεγόμενη πολιτική φιγούρα, η οποία έπαιξε καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις τού καιρού του και που μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατάφερε να φέρει εις πέρας τον πολιτικό στόχο τον οποίο είχε αναλάβει …Ένας «ουρανοκατέβατος» παράγοντας, ο οποίος με ανύπαρκτα προσόντα και απίστευτο θράσος έγινε μέσα σε ελάχιστες ημέρες μια καταιγίδα που άλλαξε το υ πολιτικό «τοπίο».

Αυτό, το οποίο βλέπουμε σήμερα, είναι η προσπάθεια των «τζακιών», που μονοπωλούσαν την εξουσία καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης, να ρυθμίσουν την κατάσταση, ώστε να συνεχιστεί αυτό το μονοπώλιο …Ένα δικομματικό μονοπώλιο, που το σοκ των Μνημονίων και η φυσική αντίδραση του λαού έδειχνε ικανή να το ανατρέψει. Αυτό το μονοπώλιο στήθηκε επάνω στο ΠΑΣΟΚ. Δεν προέκυψε από τύχη ή από «εκφυλισμό» μιας λάθος κατάστασης …Προέκυψε από προμελέτη και έγινε μέσα από έναν πολύ ακριβή σχεδιασμό. Αυτό λοιπόν το ΠΑΣΟΚ ήταν η «επένδυση» του εξωγενούς παράγοντα, ο οποίος έχει τον έλεγχο της Ελλάδας …Τον απόλυτο έλεγχο! Το ΠΑΣΟΚ με δάνεια, επιδοτήσεις, διορισμούς πρόωρες και πολλαπλές συντάξεις και κάθε λογής προεκλογικά «πακέτα» παροχών, μονοπώλησε την εξουσία στη διάρκεια της Μεταπολίτευσης. Απέκτησε «επαγγελματίες» οπαδούς και άλωσε το κράτος. Μεγιστοποίησε το μέγεθος και την ισχύ τού παρακράτους και έλεγξε τα πάντα Αυτή η κομματικοποίηση έδωσε την ευκαιρία στον «συνέταιρό» του Μητσοτάκη να κάνει το ίδιο και για λογαριασμό τής ΝΔ και φτάσαμε στο μονοπώλιο της εξουσίας από δύο κομματικούς «δεινόσαυρους», οι οποίοι κατέλυσαν τη Δημοκρατία και παρέδωσαν την εξουσία σε δύο οικογένειες Τι σχέση έχει με όλα αυτά ο «ελαφρύς» —και λίγο «ροζ»— Κασσελάκης; …Ο Κασσελάκης «φυτεύτηκε»,, για να «σώσει» την δικομματική επένδυση! Ο Κασσελάκης, ο οποίος, με τον ερχομό του στην Ελλάδα, έσπευσε να «προσκυνήσει» τους τάφους των Βενιζέλων, ανέλαβε να φέρει εις πέρας ένα συγκεκριμένο έργο. Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος προσελήφθη στη Goldman Sachs —που μας έβαλε στα Μνημόνια— ανέλαβε να εξυπηρετήσει τα αφεντικά της στην ελληνική «επένδυσή» τους …Να γίνει κι αυτός ένα ακόμα «swap», που θα βυθίσει ακόμα πιο πολύ τη χώρα στην αθλιότητα. Ο «ροζ» οπαδός τού Κούλη και θαυμαστής τού Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος ανέλαβε την ηγεσία τού πάλαι ποτέ ΚΚΕ-Εσωτερικού, ήρθε στην Ελλάδα με συγκεκριμένη ατζέντα! Ο «ομογάλακτος» του Ανδρέα Παπανδρέου, του Γιωργάκη Παπανδρέου, του Αντώνη Σαμαρά, του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κολέγιο Αθηνών ήρθε στην Ελλάδα με πολύ συγκεκριμένο στόχο, ο οποίος θα επιτευχθεί βάση ενός πολύ συγκεκριμένου σχεδίου! Ακόμα και τα «φτερά και τα πούπουλα» που αφήνει στο πέρασμά του είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού και όχι τυχαίες γραφικότητες. Από τη στιγμή που κατάφεραν κι έβαλαν την Ελλάδα στα Μνημόνια, το αμέσως επόμενο πράγμα που έπρεπε να πετύχουν ήταν να σώσουν την «επένδυσή» τους και σε έναν ασφαλή χρόνο να επιστρέψουν στον αρχικό σχεδιασμό και στην αρχική του ρύθμιση …Στη δοκιμασμένη κι απολύτως ασφαλή —και γι’ αυτούς— δικομματική ρύθμιση της Μεταπολίτευσης!

Για να το καταφέρουν αυτό, έκαναν πολύ συγκεκριμένα πράγματα …«Μετακίνησαν» οργανωμένα ένα μέρος τού «βαθέως» συστήματος του ΠΑΣΟΚ ατόφιο στον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μην χαθεί η «συνέχεια» της εξουσίας —και τα κρίσιμα κρατικά πόστα— και προπάντων να μην αναδειχθούν νέες πολιτικές προσωπικότητες, οι οποίες θ’ αναζητούσαν την αλήθεια των Μνημονίων και βέβαια θα «σκάλιζαν» τα «ιερά και τα απόκρυφα» του παρακράτους στην Ελλάδα.

Όλον αυτόν τον καιρό το ΠΑΣΟΚ είχε μπει σε ένα τεχνητό «πολιτικό κώμα», που, ελλείψει Ελλήνων πολιτών, το συντηρούσαν και με πακιστανικό «ορό» υποστηρικτών. Το διατηρούσαν «ζωντανό», αλλά όχι κινητικό ,αλλά όχι προκλητικό. Ακόμα και οι ίδιοι οι Παπανδρέου «εξαφανίστηκαν» από το πολιτικό προσκήνιο «αδιαμαρτύρητα» …«Αδιαμαρτύρητα», γιατί, ως δισεκατομμυριούχοι πλέον απολάμβαναν τη θέα του Hyde Park στα πανάκριβα διαμερίσματα του Knightsbridge. Γι’ αυτόν τον λόγο ανέλαβε την ηγεσία τού ΠΑΣΟΚ ένας ατάλαντος κι απολύτως άχρωμος κι άγευστος, όπως ο βενιζελικός Ανδρουλάκης κι αυτό βέβαια ήταν το προσόν του για την ηγεσία αυτού του «ημιθανούς» πολιτικού «οργανισμού».

Ο δε…ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ…απολαμβάνει των δημοκρατικών του κατακτήσεων και δηλώνει έτοιμος για νεους αγωνες…

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ;;;;;

Χρήστος Ρήγας πρόεδρος
Λ.Ε.Π.ΕΝ

Διαβάστε επίσης