Αρχική Πολιτική Άδωνις Γεωργιάδης: Με μεγάλο πόνο ψυχής σας λέω ότι δεν έχω αγοράσει ακίνητο απέναντι από το Χίλτον

Άδωνις Γεωργιάδης: Με μεγάλο πόνο ψυχής σας λέω ότι δεν έχω αγοράσει ακίνητο απέναντι από το Χίλτον

Από antwnio

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσαν δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει αγοράσει ακίνητο απέναντι από το Χίλτον, αξίας 1.200.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Χ/Twitter ανέφερε, μεταξύ άλλων: “Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πώς από την άκρα Αριστερά, ως την άκρα ψεκασμένη λαϊκίστικη Ακροδεξιά και από τις «σοβαρές» εφημερίδες της Αριστεράς, έως τους πιο γελοίους ανωνύμους λογαριασμούς του διαδικτύου, για ο,τιδήποτε και να συμβαίνει φταίω πάντοτε εγώ… Τιμή μου να με υβρίζουν και να με κατηγορούν όλοι αυτοί πάντως, αν με υποστήριζαν θα ανησυχούσα πολύ. Επί της ουσίας δεν έχω αγοράσει κανένα νέο σπίτι ή οποιουδήποτε άλλους είδους ακίνητο πλην αυτού που έχω αγοράσει το 2007 πριν εκλεγώ βουλευτής και του οποίου το δάνειο εξοφλώ από την Alpha Bank. Δάνειο το οποίο εξυπηρετώ κανονικά χωρίς καμία καθυστέρηση. Καλημέρα σας”.

Παράλληλα, ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αγοράσει ακίνητο απέναντι από το Χίλτον.

“Με μεγάλο πόνο ψυχής σας λέω ότι δεν έχω αγοράσει τέτοιο ακίνητο. Θα το ήθελα πολύ, αλλά δυστυχώς το πορτοφόλι μου δεν μου το επιτρέπει. Δεν έχω καμία σχέση εγώ. Ο Πολάκης πήρε ένα σχόλιο, το άφησε υπονοούμενο… Να σας πω ότι σήμερα στη Βουλή συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας για την άρση της ασυλίας του κυρίου Πολάκη στη μήνυση που του έχω κάνει. Τώρα ως προς το σπίτι, δεν έχει καμία σχέση. Ένα σπίτι έχω, αυτό που είχα και πριν γίνω βουλευτής”, ξεκαθάρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης