Αρχική Κοινωνια LIVE η κίνηση: Τροχαία και μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Αττική Οδό – Οι δρόμοι που παρουσιάζουν προβλήματα

LIVE η κίνηση: Τροχαία και μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Αττική Οδό – Οι δρόμοι που παρουσιάζουν προβλήματα

Από antwnio

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063910846309

Κίνηση για «γερά νεύρα» σε πολλούς δρόμους της Αττικής με την κατάσταση να επιδεινώνεται λόγω των τροχαίων που συνέβησαν νωρίτερα στον Κηφισό και την Αττική Οδό.

Μια καραμπόλα 4 οχημάτων και μια σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανή έχουν προκαλέσει μποτιλιάρισμα στην άνοδο και την κάθοδο του Κηφισού.

Προβλήματα καταγράφονται και στην έξοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Κορίνθου, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Δείτε LIVE πού έχει κίνηση

Δείτε εδώ το Δελτίο Κυκλοφορίας

Τροχαίο και καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Σύγκρουση οχημάτων έγινε πριν από λίγο στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο στο ύψος της Μεταμόρφωσης, με αποτέλεσμα η αριστερή λωρίδα να είναι κλειστή.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:

20΄-25΄από Δημοκρατίας μέχρι Κηφισίας,

15΄-20΄στην έξοδο για Λαμία.

Διαβάστε επίσης