Αρχική Διαφορα νεα Χαλάνδρι: Κινέζος κυνηγούσε παιδιά με μαχαίρι γιατί νόμιζε ότι του πέταξαν νεράντζια στο σπίτι

Χαλάνδρι: Κινέζος κυνηγούσε παιδιά με μαχαίρι γιατί νόμιζε ότι του πέταξαν νεράντζια στο σπίτι

Από antwnio

Ένα πρωτοφανές περιστατικό που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία έλαβε χώρα πριν μερικές ημέρες έξω από ένα σχολείο στο Χαλάνδρι όταν τρία παιδιά που περπατούσαν αμέριμνα είδαν ένα άνδρα να τρέχει προς το μέρος τους κραδαίνοντας ένα τεράστιο μαχαίρι.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του protothema.gr, όλα ξεκίνησαν μερικές ημέρες πριν όταν κάποιοι άγνωστοι βρέθηκαν έξω από το σπίτι του δράστη, ο οποίος είναι υπήκοος Κίνας, και άρχισαν να πετούν νεράντζια.

Μερικές ημέρες αργότερα ο δράστης είδε τα τρία παιδιά να περπατούν έξω από ένα σχολείο της περιοχής και θεώρησε πως είναι αυτά που του είχαν πετάξει νεράντζια στο σπίτι. Τότε, δίχως δισταγμό, άρπαξε ένα μαχαίρι στο οποίο είχε προσαρτήσει ένα σίδερο περίπου 60 εκατοστών και κινήθηκε επιθετικά προς το μέρος τους. Ευτυχώς τα παιδιά κατάφεραν να του ξεφύγουν και να χαθούν στα γύρω στενά.

Στη συνέχεια ο άνδρας επιχείρησε να κρύψει το μαχαίρι σε κοντινή πολυκατοικία, ωστόσο έγινε αντιληπτός από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που είχαν ειδοποιηθεί και συνελήφθη.

Διαβάστε επίσης