Αρχική Κοινωνια Ισθμός Κορίνθου: Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει – Την πρόλαβαν οι αστυνομικοί την ώρα που έγραφε το σημείωμα

Ισθμός Κορίνθου: Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει – Την πρόλαβαν οι αστυνομικοί την ώρα που έγραφε το σημείωμα

Από antwnio

Συναγερμός σήμανε σήμερα το μεσημέρι στις Αρχές, για μια γυναίκα ηλικίας 48 ετών που απειλούσε να αυτοκτονήσει πηδώντας από τη γέφυρα στον Ισθμό Κορίνθου.

Σύμφωνα με το Korinthostv.gr, η γυναίκα ζει μόνιμα στη Νεμέα και ταξίδεψε μέχρι τον Ισθμό Κορίνθου προκειμένου να δώσει τέλος στη ζωή της.

Αστυνομικοί του Α.Τ Νεμέας δέχθηκαν κλήση από στενό συγγενικό της πρόσωπο, που τους ενημέρωνε ότι η 48χρονη δήλωσε πως θέλει να αυτοκτονήσει.

Οι αστυνομικοί ειδοποίησαν άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου, με τους άνδρες να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να φτάσουν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν στο σημείο και να αποτρέψουν το συμβάν.

Όταν κατέφθασαν στον Ισθμό, εντόπισαν το αυτοκίνητο της γυναίκας που είχε σταθμεύσει κοντά στα ΚΤΕΛ. Πλησιάζοντάς το αυτοκίνητο, βρήκαν στο πίσω κάθισμα την 48χρονη, η οποία έγραφε το σημείωμα πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να την μεταπείσουν, αποτρέποντας την αυτοκτονία.

Στην συνέχεια, μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Διαβάστε επίσης