Αρχική Κοινωνια Βόλος: Νεκρός ο 40χρονος που αποπειράθηκε να σκοτώσει τον πατέρα του με ψαροντούφεκο

Βόλος: Νεκρός ο 40χρονος που αποπειράθηκε να σκοτώσει τον πατέρα του με ψαροντούφεκο

Από antwnio

Στον 40χρονο που τραυμάτισε τον πατέρα του με ψαροντούφεκο στο κρανίο και στο στήθος ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή των Πευκακίων στον Βόλο.

Το Λιμεναρχείο βρέθηκε στο σημείο, περισυνέλεξε το πτώμα, ενώ διασώστες του ΕΚΑΒ, παρέλαβαν τη σορό και την μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, thenewspaper.gr.

O 69χρονος, ο οποίος διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ. Από τα χτυπήματα που τού κατάφερε ο γιος του, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, δεν επλήγη ζωτικό όργανο. Ο άνδρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Όλα έγιναν πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι όπου διέμεναν πατέρας και γιος στον Βόλο, όταν οι δύο τους είχαν έντονη λογομαχία. Ο 40χρονος πήρε ένα μαχαίρι και αρχικά επιτέθηκε στον 69χρονο πατέρα του, ωστόσο δεν προέκυψε ότι του κατάφερε κάποιο πλήγμα.

Στη συνέχεια ο δράστης πήρε ένα ψαροντούφεκο που είχε στο σπίτι και του έριξε στο δεξί μέρος του θώρακα. Στη συνέχεια πήρε και δεύτερο ψαροντούφεκο και του κατάφερε διαμπερές τραύμα στο κρανίο, πίσω από το αυτί. Μάλιστα η μονόφτερη βέργα που έφερε το όπλο, διαπέρασε το κρανίο του άνδρα και βγήκε από την άλλη πλευρά στον αυχένα.

Ο 40χρονος μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή, ενώ γείτονας που άκουσε φωνές κάλεσε την Αστυνομία.

Ο 69χρονος, έχοντας τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, όπου κλήθηκαν πυροσβέστες για να κόψουν τη βέργα του ψαροντούφεκου. Μάλιστα στο ασθενοφόρο, ο τραυματίας ήταν σε όρθια στάση, για να περιοριστούν οι κραδασμοί, μέχρι να φτάσει στο Νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης