Αρχική Κοινωνια Θεσσαλονίκη: Βουλευτής πετάει από τα καταστήματά του τα γάλατα της Δέλτα γιατί… “χτυπάει την ελληνική οικογένεια”

Θεσσαλονίκη: Βουλευτής πετάει από τα καταστήματά του τα γάλατα της Δέλτα γιατί… “χτυπάει την ελληνική οικογένεια”

Από antwnio

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το τελευταίο διάστημα η αλλαγή στη φωτογραφία της χάρτινης συσκευασίας γάλακτος της γαλακτοβιομηχανίας «Δέλτα». Μάλιστα αυτή η φωτογραφία οδήγησε βουλευτή και επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης να “πετάξει” τα προϊόντα της εταιρείας από τα ράφια των καταστημάτων του.

Η φωτογραφία στη συσκευασία της εταιρείας στην οποία απεικονίζει έναν πατέρα με την κόρη του αποτέλεσε «μήλον της έριδος», αφού αρκετοί είναι εκείνοι που με τοποθετήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζουν πως αυτό έγινε σκόπιμα και αφήνει υπονοούμενα, με αφορμή και το νομοσχέδιο που προωθείται από την κυβέρνηση και προβλέπει γάμο και τεκνοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Η εταιρεία «Δέλτα» στις συσκευασίες γάλακτος έχει μια φωτογραφία που απεικονίζει τον πατέρα, τη μητέρα και τα δύο παιδιά τους. Πλέον ορισμένες συσκευασίες κυκλοφορούν με νέα φωτογραφία που απεικονίζει μόνο έναν πατέρα με την κόρη του. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυστεί από σχόλια που θέλουν την γαλακτοβιομηχανία να τάσσεται υπέρ του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για τα ομόφυλα ζευγάρια. Καλούν μάλιστα σε μποϊκοτάζ των προϊόντων της.

Την επιλογή του μποϊκοτάζ στα προϊόντα της «Δέλτα» αποφάσισε να ακολουθήσει και ο βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης της Ελληνικής Λύσης, Συμεών Κουπελόγλου. Ο ίδιος εντός λίγων ημερών πρόκειται να ανοίξει δύο υποκαταστήματα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ σε Καλαμαριά και Ηλιούπολη. Αποφάσισε, λοιπόν, στα ράφια των καταστημάτων του να μην πωλούνται προϊόντα της «Δέλτα», λόγω της επίμαχης φωτογραφίας που λάνσαρε στις συσκευασίες. Μάλιστα ο ίδιος έχει ήδη επικοινωνήσει με την αλυσίδα των σούπερ μάρκετ αναφέροντας την ένστασή του. Η εταιρεία τον ενημέρωσε πως έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει ένα προϊόν από το ράφι αρκεί να το αντικαταστήσει με αντίστοιχο άλλης εταιρείας

Ο κ. Κουπελόγλου, προχώρησε σε «μπλόκο» στα προϊόντα της «Δέλτα» καθώς θεωρεί πως η αλλαγή της φωτογραφίας στις συσκευασίες της γαλακτοβιομηχανίας έγινε σκόπιμα αυτή τη χρονική περίοδο, προκειμένου να προβληθεί το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, το οποίο κατά τον ίδιο είναι αντισυνταγματικό και «χτυπάει» την ελληνική οικογένεια, τις αρχές και τις παραδόσεις της.πηγή .thestival.gr/

Διαβάστε επίσης