Αρχική Πολιτική Γεωργιάδης: Δεν απειλούμε, αλλά χωρίς αυτοδυναμία θα πάμε σε τρίτες εκλογές τον Δεκαπενταύγουστο

Γεωργιάδης: Δεν απειλούμε, αλλά χωρίς αυτοδυναμία θα πάμε σε τρίτες εκλογές τον Δεκαπενταύγουστο

"Το μόνο κόμμα με το οποίο μπορούμε να κάνουμε κυβέρνηση είναι το ΠΑΣΟΚ", σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για ενδεχόμενες τρίτες εκλογές τον Δεκαπενταύγουστο

Από antwnio

Για τρίτες εκλογές που θα γίνουν γύρω στον Δεκαπενταύγουστο, εάν δεν επιτευχθεί κυβέρνηση αυτοδυναμίας της ΝΔ στις 25 Ιουνίου, μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στον τηλεοπτικό σταθμό Action24. “Δεν απειλούμε κανέναν και δεν μας αρέσουν οι απειλές. Όμως όταν φτάσει ο κόσμος στην κάλπη, θα πρέπει να ξέρει την αλήθεια” ανέφερε.

Αδωνις Γεωργιάδης: Οι τρίτες εκλογές θα γίνουν περίπου τον Δεκαπενταύγουστο

Ειδικότερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 ανέφερε: “Δεν απειλούμε κανέναν και δεν μας αρέσουν οι απειλές. Όμως όταν φτάσει ο κόσμος στην κάλπη, θα πρέπει να ξέρει την αλήθεια. Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ας υποθέσουμε ότι έχουμε μία επτακομματική βουλή και έχουμε μέσα την Πλεύση Ελευθερίας και τη Νίκη”

Ο Μητσοτάκης είπε ότι “δεν πρόκειται να συνεργαστώ με κόμματα στα δεξιά μου”. Άρα αν μπει η Νίκη και έχει ξαναμπεί η Ελληνική Λύση, αυτά τα δύο κόμματα αποκλείονται. Με ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και αν μπει η Πλεύση Ελευθερίας, δεν μπορούμε να κάνουμε κυβέρνηση”, συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Το μόνο κόμμα με το οποίο μπορούμε να κάνουμε κυβέρνηση είναι το ΠΑΣΟΚ. Ο αρχηγός του είπε μετ’ επιτάσεως και χθες ότι “και 150 να έχει ο Μητσοτάκης, εγώ δεν του δίνω ψήφο εμπιστοσύνης”. Αν δεν έχουμε αυτοδυναμία, το ελληνικό Σύνταγμα λέει πως πάμε σε νέες εκλογές“, ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

“Εφόσον το μόνο κόμμα που μπορούμε να συνεργαστούμε, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν συνεργάζεται ποτέ μαζί μας, αν δεν υπάρχει αυτοδυναμία θα έχουμε εκλογές, αυτό είπε ο Μητσοτάκης. Δεν το είπε ως απειλή, αλλά ως διαπίστωση. Και εκλογές θα γίνουν περίπου τον Δεκαπενταύγουστο, αναγκαστικά, δεν βγαίνουν αλλιώς τα νούμερα” κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.πηγήthetoc.gr

Διαβάστε επίσης