Αρχική Πολιτική ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ-Χαρούμενο και υγιές 2022!

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ-Χαρούμενο και υγιές 2022!

Από antwnio

Χαρούμενο και υγιές 2022!                                                                                       

Συνηθίζεται να λέμε καλός πολίτης σε στρατευμένους που ετοιμάζονται να επανενταχθούν στην κοινωνία με το πέρας της θητείας τους.

Εμείς θα ευχηθούμε καλός πολίτης! σε όλους τους συμπολίτες μας που ετοιμάζονται να υποδεχθούν το 2022 και να αφήσουν πίσω τους το 2021 που μας αφήνει με μεγάλες οικονομικές και κοινωνικές πληγές.

Είναι χρέος όλων μας απέναντι στη χώρα και στη δημοκρατία, να προστατεύσουμε την ατομική μας υγεία και κατ’ επέκταση και τη δημόσια. Ας αναλογιστούμε πως οι χώρες που επανακάμπτουν ευκολότερα από τις συνέπειες της πανδημίας είναι αυτές που οι πολίτες τους έδειξαν τη μεγαλύτερη συνέπεια και την πλέον ισχυρή εμπιστοσύνη στην επιστήμη και έμειναν μακριά από την κομματικοποίηση της υγείας τους και της υγείας του πλησίον τους.

Σας ευχόμαστε ένα χαρούμενο 2022 και το τέλος του νέου χρόνου να μας βρει όλους εδώ, ενωμένους, με πίστη στην επιστήμη και στους επιστήμονες που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην έρευνα και στην μεταλαμπάδευση της γνώσης και της εμπειρίας τους σε ιατρικές πρακτικές, που αποδεδειγμένα σώζουν ζωές. Το επίπεδο πολιτισμού μιας κοινωνίας φαίνεται από το πώς συμπεριφέρεται στους αδυνάμους της.

Ας συμπεριφερθούμε στους αδυνάμους μας όπως αρμόζει : με σεβασμό για την ακεραιότητά τους. Η χώρα μας βρίσκεται στη δίνη ενός γεωπολιτικού γόρδιου δεσμού. Μόνο ενωμένοι, χωρίς προκαταλήψεις και χωρίς φωνές πού αποσκοπούν σε προσωπικά οφέλη, οφέλη οικονομικά και κομματικά, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Χρόνια πολλά σε όλους, χρόνια καλά και επιστημονικά!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Διαβάστε επίσης