Αρχική Πολιτική Η συνάντηση της Κ. Σακελλαροπούλου με μικρούς μαθητές στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (φωτό & video)

Η συνάντηση της Κ. Σακελλαροπούλου με μικρούς μαθητές στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (φωτό & video)

Από antwnio
Με παιδιά της Γ’ Δημοτικού του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης συνομίλησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης.

Η κα Σακελλαρόπουλου βρέθηκε το πρωί στην «Παιδική & Εφηβική Γωνιά» της ΔΕΒΘ συνομίλησε με τους μικρούς μαθητές και αναφέρθηκε στη σημασία του βιβλίου.

Τα παιδιά της ευχήθηκαν “χρόνια πολλά” για την ονομαστική εορτή της και της δώρισαν μια κάρτα που έφτιαξαν. Η μικρή Αθανασία της διάβασε ένα ποίημα που είχε ετοιμάσει.

Τα παιδιά στη συνέχεια της μίλησαν για τα αγαπημένα τους βιβλία.

«Να διαβάζετε πάντα, το βιβλίο είναι πολύτιμος φίλος όλων μας. Δεν θα μαλώσετε ποτέ, θα είναι πάντα εκεί για εσάς», είπε στα παιδιά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και εξέφρασε την αδυναμία της για δυο βιβλία, τον “Μικρό Πρίγκηπα” και τον “Γουίνι το αρκουδάκι”.

Εν συνεχεία, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας περιηγήθηκε στα περίπτερα της ΔΕΒΘ μαζί με τον υφυπουργό Σύγχρονου Πολιτισμού, Νικόλα Γιατρωμανωλάκη, τον πρόεδρο της ΔΕΘ – HELEXPO, Τάσο Τζήκα και τον πρόεδρο του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, Νίκο Κούκη.

Δείτε φωτογραφίες:

.thestival.gr/

Διαβάστε επίσης