Αρχική Πολιτική ΣΥΡΙΖΑ: Άνοιξε επισήμως την κούρσα ο Πολάκης – Ποιοι υπέγραψαν την υποψηφιότητά του

ΣΥΡΙΖΑ: Άνοιξε επισήμως την κούρσα ο Πολάκης – Ποιοι υπέγραψαν την υποψηφιότητά του

Από antwnio

Τον χορό της διαδοχής στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία άνοιξε και επισήμως σήμερα το μεσημέρι ο Βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης, καθώς φαίνεται να διατηρεί μέχρι στιγμής το προβάδισμα σε οργανωτικό επίπεδο.

Ο κύριος Πολάκης κατέθεσε στο κόμμα την αίτηση της υποψηφιότητας του από κοινού με τη δήλωση Πόθεν Έσχες, αλλά και 32 υπογραφές μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ανάμεσα στα στελέχη που υπογράφουν υπέρ της υποψηφιότητας του Παύλου Πολάκη είναι πρώην υπουργοί και υφυπουργοί της διακυβέρνησης Τσίπρα, όπως οι:

-Τρύφωνας Αλεξιάδης,

-Γιάννης Μουζάλας,

-Λευτέρης Κρέτσος,

στελέχη με μακρά διαδρομή στον προοδευτικό χώρο, όπως ο νομικός, Γιάννης Ματζουράνης, αλλά και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, όπως οι Μάρκος Χατζησάββας και Γιώργος Παναγιωτόπουλος.

Ειδική αναφορά έκανε ο Παύλος Πολάκης στον Ευρωβουλευτή, Νίκο Παππά, ο οποίος έχει επίσης υπογράψει την υποψηφιότητα του Βουλευτή Χανίων για την ηγεσία του κόμματος.

Κοντά του, παράλληλα βρίσκονται και αλλά στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής με επιτελική δράση, όπως ο Βασίλης Σμπώκος, όπως και τοπικά στελέχη της Κρήτης, όπου ο κ. Πολάκης θα πραγματοποιήσει την Κυριακή την πρώτη του εκδήλωση.

Εξερχόμενος από τα γραφεία του κόμματος στην οδό Κουμουνδούρου, ο βουλευτής Χανίων δήλωσε πως παρέδωσε τις υπογραφές που συγκέντρωσε και το πόθεν έσχες.

Παράλληλα κάλεσε τους ανθυποψηφίους του να προχωρήσουν σε μία αντιπαράθεση θέσεων και προγραμμάτων, καθώς όπως είπε, η χώρα χρειάζεται μία αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και των μέτρων που έλαβε για την κοινωνική λεηλασία.

Διαβάστε επίσης