Αρχική Πολιτική Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Διαμαρτυρία δημοσιογράφων της Αυγής για το λουκέτο (video & φωτο)

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Διαμαρτυρία δημοσιογράφων της Αυγής για το λουκέτο (video & φωτο)

Από antwnio

Συνεδριάζει αυτή την ώρα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η οποία θα εξετάσει το θέμα των μέσων ενημέρωσης του κόμματος σε σχέση και με τα οικονομικά του κόμματος.

Η σημερινή Πολιτική Γραμματεία έρχεται σε συνέχεια της προηγούμενης, την περασμένη Πέμπτη που δεν ολοκληρώθηκε, και κατά την διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε σχέση με την χρηματοδότηση των κομματικών μέσων ενημέρωσης, όπως μεταδίδει το iefimerida.gr.

Φωτογραφία: Intime
Φωτογραφία: Intime

ΕΣΗΕΑ και ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη στάσεων εργασίας στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ», στην ιστοσελίδα «avgi.gr» και στον Ρ/Σ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και από τις 14.00 έως τις 18.00 συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

 

Τα συνδικαλιστικά όργανα των δημοσιογράφων, καλούν τη Διοίκηση του ΣΥΡΙΖΑ «να λάβει σοβαρά υπ’ όψιν της τις τεκμηριωμένες προτάσεις των εργαζομένων στον σχεδιασμό που αναμένεται να αποφασίσει για το μέλλον των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ» και τον Πρόεδρο του κόμματος «να ανταποκριθεί στην πρόσκληση της ΕΣΗΕΑ, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν στους εργαζομένους».

Διαβάστε επίσης