Αρχική Κοινωνια Συγκλονίζει ο πατέρας της ανήλικης που έπεσε θύμα του δράκου του Αγίου Παντελεήμονα

Συγκλονίζει ο πατέρας της ανήλικης που έπεσε θύμα του δράκου του Αγίου Παντελεήμονα

Από antwnio

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στην Ελληνική Αστυνομία για τη δράση ενός άνδρα ο οποίος παραφυλάει στις εισόδους πολυκατοικιών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και επιτίθεται σε ανήλικα κορίτσια.

Σύμφωνα με τις Αρχές έχει ήδη επιτεθεί σε δύο ανήλικα κορίτσια, στα ασανσέρ των πολυκατοικιών τους. Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Στο Star μίλησε ο πατέρας της μιας ανήλικης, που έπεσε θύμα του δράκου του Αγίου Παντελεήμονα. «Ήμουν στο σπίτι και ξαφνικά ακούω την κόρη μου να φωνάζει. Αμέσως κατεβαίνω από τις σκάλες, αλλά ο δράστης είχε ήδη φύγει» είπε ο πατέρας της 13χρονης και συνέχισε: «Ήταν κίτρινη, σαν το λεμόνι. Λογικό, μικρό κορίτσι είναι. Τρόμαξε πάρα πολύ».

Ο πατέρας της κοπέλας περιέγραψε και το τι συνέβη: «Ήταν 5.20 το απόγευμα. Βγήκε να πάρει ένα σαμπουάν, πάει να μπει στην πολυκατοικία, μπήκε κι αυτός από πίσω. Μπαίνει στο ασανσέρ, μπαίνει κι αυτός μαζί της. Η κόρη μου τον ρώτησε σε ποιο όροφο πάει και τότε της έβαλε το ένα χέρι στο στόμα και το άλλο στο σβέρκο. Κατάφερε να ξεφύγει όμως και άρχιζε να φωνάζει».

Μάλιστα, σύμφωνα με το θύμα, ο δράστης είναι 37-38 χρονών και έχει ύψος περίπου 1.70. Δεν είναι πολύ αδύνατος.

Διαβάστε επίσης