Αρχική Πολιτική Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη κατέθεσαν οι “87”

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη κατέθεσαν οι “87”

Από antwnio

Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη κατετάθηκε στην Κεντρική Επιτροπή λίγα λεπτά αφότου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει από τους διαφωνούντες να καταθέσουν πρόταση μομφής όπως προβλέπει το καταστατικό του κόμματος.

Η πρόταση μομφής κατατέθηκε από τους «87», οι οποίοι νωρίτερα είχαν δημοσιοποιήσει κείμενο με 100 υπογραφές με το οποίο ζητούσαν εκλογές.

«Τον τελευταίο ένα χρόνο ειδικότερα από την στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης εκλέχθηκε στην ηγεσία του κόμματος το κόμμα μας βρίσκεται σε παρατεταμμένη κρίση αρχών και αξιών! Το κόμμα μας με απόλυτη ευθύνη του προέδρου βρίσκεται σε παρατεταμένη εσωστρέφεια και συρρίκνωση της εκλογικής του επιρροής», τονίζουν, μεταξύ άλλων, οι «87» στην πρόταση μομφής.

«Γιατί τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν μπορούν να περιμένουν και ζητούν καθαρές και δημοκρατικές λύσεις ΤΩΡΑ 100 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ενεργοποιούμε τις διατάξεις του άρθρου 20 παρ.4 του Καταστατικού και καταθέτουμε πρόταση δυσπιστίας στον πρόεδρο και ζητούμε άμεση προσφυγή στην βάση».

Στο βήμα ανέβηκε και ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος έθεσε θέμα ηγεσίας.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε επίσης