615
Οι χοιρινές μπριζόλες ψήνονται στο φούρνο με καρότα συνοδεύονται ιδανικά με μια ρυζοσαλάτα με κινόα.
Υλικά
- 4 χοιρινές μπριζόλες, με κόκκαλο
- 1 κουτ. σούπας. καυτερή πάστα harissa
- 1 κουτ. σούπας μέλι ανθέων
- 3 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού + μερικές φέτες για το σερβίρισμα
- 1½ κουτ. σούπας ε.π. ελαιόλαδο
- 4 καρότα σε διαγώνιες φέτες πάχους 5 χιλ.
- 1½ κουτ. γλυκού σπόρους κύμινο
- 440 γρ. μιξ καστανό ρύζι με κινόα (στα σούπερ μάρκετ), βρασμένο
- 1 φλιτζ. μαϊντανό χοντροκομμένο
- 320 γρ. φασολάκια βρασμένα, σουρωμένα
Πηγή: olivemagazine.gr