Αρχική Πολιτική Παραιτήθηκε η Βούλα Κεχαγιά από εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Παραιτήθηκε η Βούλα Κεχαγιά από εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Από antwnio

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Παραιτήθηκε από εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η Βούλα Κεχαγιά, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή της, σήμερα, Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Υπέβαλα χθες την παραίτησή μου από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ευχαριστώ τον Στέφανο Κασσελάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου.

Ευχαριστώ εκείνα τα στελέχη του κόμματος που με αντιμετώπισαν συντροφικά και εκείνους τους συνεργάτες που φρόντισαν για την άψογη συνεργασία μας.

Ευχαριστώ τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αγάπη με την οποία με περιέβαλε. Ευχαριστώ τους εκπροσώπους του Τύπου και τα ΜΜΕ για την έντιμη -με πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις-στάση τους απέναντί μου. Κοιτάω μπροστά».

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει μια σειρά παραιτήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τη Δευτέρα το πρωί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης, ο οποίος μάλιστα ζήτησε να βγει άμεσα από το μισθολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ. Την παραίτηση της με επιστολή στη Γραμματέα του κόμματος, Ράνια Σβίγκου υπέβαλε επίσης η Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Ευγενία Κουντούρη.

Σημειωτέον ότι το χορό των παραιτήσεων είχε ανοίξει την Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Μπάμπης Παπαδάκης, ο οποίος πρόκειται να ακολουθήσει τον έκπτωτο Πρόεδρο του κόμματος στα επόμενα πολιτικά του βήματα.

Διαβάστε επίσης