Αρχική Κοινωνια Νεκροί λουόμενοι σε Ραφήνα, Εύβοια και Ρόδο

Νεκροί λουόμενοι σε Ραφήνα, Εύβοια και Ρόδο

Από antwnio

Τις απογευματινές ώρες της Κυριακής, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ραφήνας ότι ένας 77χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην παραλία Αρτέμιδας.

Ο 77χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Η ΣΩΤΗΡΙΑ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Νεκρός 77χρονος που πήγε για κολύμπι σε παραλία της Εύβοιας

Τις απογευματινές ώρες της Κυριακής, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Νέων Στύρων ότι ένας 71χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή ¨ΚΕΦΑΛΑΣ¨ Νέων Στύρων.

Ο 71χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου «ΔΙΟΚΛΕΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Ά Λιμενικό Τμήμα Νέων Στύρων του Λιμεναρχείου Καρύστου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Νεκρή 54χρονη σε παραλία της Ρόδου

Τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ρόδου ότι μία 54χρονη αλλοδαπή εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στην παραλία Ιαλυσού Ρόδου.

Η 54χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Διαβάστε επίσης