Αρχική Κοινωνια Κόρινθος: 58χρονος πέθανε περιμένοντας το ασθενοφόρο – Ζητούσε να ανοίξει δρόμος για τα οχήματα έκτακτης ανάγκης

Κόρινθος: 58χρονος πέθανε περιμένοντας το ασθενοφόρο – Ζητούσε να ανοίξει δρόμος για τα οχήματα έκτακτης ανάγκης

Από antwnio

Θλίψη και οδύνη επικρατεί στο Καλαμάκι Κορινθίας, με την είδηση του θανάτου ενός 58χρονου άνδρα.

Ο ίδιος ένιωσε πόνο στο στήθος και ζάλη, όμως το ασθενοφόρο δεν κατάφερε να φτάσει γρήγορα καθώς… έπρεπε να κάνει κύκλο λόγω του κλειστού δρόμου, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να πεθάνει περιμένοντας το όχημα έκτακτης ανάγκης.

Σύμφωνα με το loutrakiblog, o 58χρονος ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Πρωτοστάτησε στις κινητοποιήσεις των κατοίκων του Καλαμακίου ζητώντας την διάνοιξη παραπλεύρως της Εθνικής Οδού για να διευκολυνθεί η μετακίνηση των κατοίκων αλλά και να υπάρχει γρήγορη πρόσβαση στα οχήματα έκτακτης ανάγκης, όπως περιπολικά, πυροσβεστικά και ασθενοφόρα, ενώ έδωσε το παρών στη διαμαρτυρία των πολιτών στα διόδια την προηγούμενη εβδομάδα.

Τραγική ειρωνεία είναι πως το σπίτι του βρίσκεται ακριβώς στο σημείο παραπλεύρως των διοδίων της Εθνικής Οδού το οποίο αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, σε δύο ημέρες δηλαδή, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υφυπουργού Μεταφορών και Υποδομών κ. Νίκου Ταχιάου.

Διαβάστε επίσης