Αρχική Κοινωνια Κολωνός: Πειθαρχική έρευνα του ΔΣΑ για την προφυλακισμένη δικηγόρο με την κοκαΐνη

Κολωνός: Πειθαρχική έρευνα του ΔΣΑ για την προφυλακισμένη δικηγόρο με την κοκαΐνη

Από antwnio

Έγγραφο με το οποίο ζητεί τα στοιχεία του φακέλου της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος της 29χρονης δικηγόρου, η οποία συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας, εστάλη προς τις δικαστικές αρχές από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών με εντολή του προέδρου Δημήτρη Βερβεσου.

Σκοπός είναι να κινηθεί από το Δικηγορικό Σύλλογο η πειθαρχική διαδικασία σε βάρος της δικηγόρου και να της αποδοθούν πειθαρχικές ευθύνες. Η κατηγορούμενη δικηγόρος νωρίτερα σήμερα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη μετά την απολογία της στην αρμόδια ανακριτική αρχή.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής (16/8), η 29χρονη δικηγόρος προφυλακίστηκε Όπως μετέδωσε το πρωί του Δεκαπενταύγουστου η ΕΡΤ στο όχημά της πραγματοποιήθηκε έλεγχος έπειτα από παρακολούθηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τη σύλληψη της δικηγόρου

«Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (14-8-2024) στην περιοχή του Κολωνού, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 29χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση της κατηγορουμένης στη διακίνηση ναρκωτικών, εντοπίστηκε η 29χρονη και πιστοποιήθηκε η εγκληματική της δράση.

Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν την 29χρονη να κινείται με όχημα σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας και προέβησαν σε έλεγχο, στο πλαίσιο του οποίου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός αυτού και κατασχέθηκαν:

  • 40 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες 33,8 γραμμ. κοκαΐνης
  • ζυγαριά ακριβείας

Διαβάστε επίσης