Αρχική Διεθνη Νεα Ιράν: Ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις στα αεροδρόμια από τις 9 το βράδυ, μετά τις απειλές του Ισραήλ

Ιράν: Ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις στα αεροδρόμια από τις 9 το βράδυ, μετά τις απειλές του Ισραήλ

Από antwnio

Σε διακοπή των πτήσεων προχωρά το Ιράν μετά τις απειλές του Ισραήλ για αντίποινα στην πυραυλική επίθεση της περασμένης εβδομάδας.

Σύμφωνα με το BBC, οι πτήσεις ακυρώνονται από τις 21:00 (τοπική ώρα), απόψε, έως τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας.

Το ιρανικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων μετέδωσε ότι η ακύρωση ισχύει για «ορισμένα» αεροδρόμια, ενώ άλλο πρακτορείο της χώρας, που επικαλέστηκε τον επικεφαλής του οργανισμού πολιτικής αεροπορίας, ανέφερε ότι ισχύει για όλα τα αεροδρόμια.

Ισραηλινός υπουργός Άμυνας: Όποιος πιστεύει ότι μια απλή απόπειρα θα μας βλάψει, ας ρίξει μια ματιά στις εκστρατείες στη Γάζα και τη Βηρυτό

Το Ισραήλ εμφανίστηκε έτοιμο να εξαπολύσει νέα πλήγματα κατά του Ιράν, ενώ αξιωματούχοι μιλούν για αντίποινα στο πυραυλικό χτύπημα.

Μιλώντας την Κυριακή, ο Γιόαβ Γκάλαντ, ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας, δήλωσε ότι ο βομβαρδισμός δεν επηρέασε την ικανότητα της πολεμικής αεροπορίας και ορκίστηκε ότι το Ισραήλ θα αντεπιτεθεί στο Ιράν τη στιγμή που θα επιλέξει.

«Οι Ιρανοί δεν άγγιξαν τις δυνατότητες της πολεμικής αεροπορίας – κανένα αεροσκάφος δεν υπέστη ζημιές, καμία μοίρα δεν τέθηκε εκτός λειτουργίας», δήλωσε ο Γκάλαντ κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην αεροπορική βάση Nevatim.

«Όποιος πιστεύει ότι μια απλή απόπειρα θα μας βλάψει, θα μας αποτρέψει από το να αναλάβουμε δράση, θα πρέπει να ρίξει μια ματιά στις εκστρατείες του Ισραήλ στη Γάζα και τη Βηρυτό».

Διαβάστε επίσης