Αρχική Κοινωνια Θεσσαλονίκη: Μαίνεται η φωτιά στον Λαγκαδά- Κλειστή η Εθνική Οδός προς Σέρρες, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Θεσσαλονίκη: Μαίνεται η φωτιά στον Λαγκαδά- Κλειστή η Εθνική Οδός προς Σέρρες, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Από antwnio

Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου σε δασική έκταση στην περιοχή του Λαγκαδα, στη Θεσσαλονίκη.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 14:00 σε δασική έκταση σε περιοχή του Λαγκαδά και συγκεκριμένα στο ύψος του 37ου χλμ της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Σερρών. Από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση, οι οποίες και ενισχύθηκαν προκειμένου η πυρκαγιά να τεθεί υπό έλεγχο.

Το δύσβατο του σημείου αλλά και το γεγονός πως οι φλόγες καίνε εκατερωθεν του δρόμου δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών.

Για το πύρινο μέτωπο στον Λαγκαδά έχουν κινητοποιηθεί 96 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρο τμήμα με 25 οχήματα. Ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν 2 αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα. Στο έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρες και μηχανήματα του Δήμου.

Σημειώνεται πως λόγω της πυρκαγιάς έχει κλείσει στο σημείο η Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης – Σερρών. Στο σημείο βρίσκεται η Τροχαία που εκτρέπει την κυκλοφορία των οχημάτων στον κόμβο Λαχανά.

Διαβάστε επίσης