Αρχική Ελλαδα Θεσσαλονίκη: Έπιασε λιμάνι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που έχει έρθει ποτέ! (φωτο & video)

Θεσσαλονίκη: Έπιασε λιμάνι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που έχει έρθει ποτέ! (φωτο & video)

Από antwnio

Με χάρτες της Θεσσαλονίκης και ακανέδες Σερρών υποδέχτηκε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης τους χιλιάδες τουρίστες που αποβιβάστηκαν δύο θηριώδη κρουαζεροπλοια.

Στις 9 το πρωί έδεσε στο λιμάνι της πόλης το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που υποδέχτηκε ποτέ, το NORWERGIAN GETAWAY ενώ μια ώρα νωρίτερα είχε δέσει το κρουαζερόπλοιο INFINITY.
Αμφότερα μεταφέρουν περί τους 10.000 τουρίστες και πλήρωμα ενώ ήδη έχει αρχίσει η αποβίβαση τους από τα πλοία.

Οι επιβάτες τους είναι κυρίως Καναδοί, Βρετανοί και Αμερικανοί και με λεωφορεία θα μεταφερθούν σε αρχαιολογικούς χώρους όπως στη Βεργίνα αλλά και εντός της Θεσσαλονίκης για να γευματίσουν και να κάνουν τη βόλτα τους στην αγορά της Θεσσαλονίκης.

Το NORWEGIAN GETAWAY ήρθε από τον Πειραιά και στις 6.30 το απόγευμα θα αποπλεύσει για την Σμύρνη ενώ το INFINITY που έφτασε από το Κουσάντασι θα συνεχίσει για το λιμάνι της Καβάλας.

Η εικόνα των δυο κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι είναι εντυπωσιακή και αποτελεί τιμή η έλευση του, όπως δήλωσε ο κ. Κυριάκος Καλής από το ναυτικό πρακτορείο Cosmatos Shipping που αντιπροσωπεύει τα δυο πλοία.

  πηγή.thestival.gr

Διαβάστε επίσης