Αρχική Κοινωνια «Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες και όχι στα παράσιτα τους κεφαλαιοκράτες» (VIDEO – ΦΩΤΟ)

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες και όχι στα παράσιτα τους κεφαλαιοκράτες» (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Από antwnio

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες και όχι στα παράσιτα τους κεφαλαιοκράτες», «χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά» είναι μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν όταν έφτασαν στην Εθνική Οδό οι εργαζόμενοι που κρατούσαν το πανό των σωματείων της ΛΑΡΚΟ.

Εκατοντάδες παραμένουν συγκεντρωμένοι στον κόμβο του Μαρτίνου, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης που έχει αποκλειστεί από τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ.

Η μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε έξω από το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα, εξελίχθηκε σε μια μεγάλη διαδήλωση στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού και στις εξόδους της.

Ο αποκλεισμός της Εθνικής Οδού στέλνει το μήνυμα ότι οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ είναι όρθιοι, δεν το βάζουν κάτω και οι αγώνας τους για τις θέσεις εργασίας και το εισόδημά τους δυναμώνει.

Στο πλευρό τους βρίσκονται εργαζόμενοι από δεκάδες σωματεία της Αττικής που συμμετείχαν στη σημερινή απεργιακή συγκέντρωση, όπως και οι οδηγοί και οι επαγγελματίες που τους συμπαραστέκονται.

Επίσης, στο πλάι των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ βρίσκονται εργαζόμενοι, κτηνοτρόφοι, γεωργοί, αυτοαπασχολούμενοι από όλη τη Λοκρίδα που έχει νεκρώσει από τη σημερινή απεργία, καθώς και πολλοί εργαζόμενοι από τη Στερεά και την Εύβοια.

Διαβάστε επίσης