Αρχική Media Δημήτρης Μακαλιάς: Ο ΑΝΤ1 είναι πολύ μπροστά, μας διώχνει λίγους- λίγους για να φέρει το ΑΙ

Δημήτρης Μακαλιάς: Ο ΑΝΤ1 είναι πολύ μπροστά, μας διώχνει λίγους- λίγους για να φέρει το ΑΙ

Από antwnio

Σε ένα τεχνολογικό event γύρω από το ΑΙ παραβρέθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς. Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για το τέλος της εκπομπής «I Love ΣουΚού», αφήνοντας τις αιχμές του κατά της απόφασης του ΑΝΤ1 να διακόψει τη συνεργασία τους.

«Το ΑΙ είναι το μέλλον και σε λίγα χρόνια μάλλον δεν θα χρειάζεται ούτε εμάς η τηλεόραση για να βγάλουμε μία εκπομπή. Μάλλον ο ΑΝΤ1 είναι πολύ μπροστά και σκέφτηκε ότι το ΑΙ έρχεται στις ζωές μας, οπότε σου λέει: ας διώξουμε λίγους-λίγους, να μείνει η τεχνολογία να κάνει τη δουλειά μόνη της», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Όπως κάθε κύκλος, έτσι κλείνει και αυτός στον ΑΝΤ1 μετά το ΟΡΕΝ. Ούτως ή άλλως, είχαμε συμφωνήσει για έναν χρόνο, δεν είχαμε πει ποτέ ότι θα πάμε με το ζόρι για δεύτερη σεζόν. Κλείνει ευχάριστα», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Εγώ ήμουν μόνο σε ένα ραντεβού που μας ανακοινώθηκε ότι η συνεργασία μας δεν θα συνεχιστεί του χρόνου. Καθένας μπορεί να συζητήσει και να σχολιάσει τα πάντα, έχει να κάνει με το τι επιθυμεί το κανάλι και ποια πρόσωπα θέλει να το κάνουν. Εμένα δεν έφτασε στα αυτιά μου ότι μου ζητήθηκε να κάνω ενημέρωση και είπα όχι», ξεκαθαρίζει ο Δημήτρης Μακαλιάς για τη θεματολογία του «I Love ΣουΚου».

«Ο ΑΝΤ1 με αποδέσμευσε, επομένως σημαίνει ότι δεν επιθυμεί τη συνεργασία μαζί μου από δω και στο εξής. Οπότε δεν νομίζω ότι θα χωρούσα σε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω αν θα ήθελα να ξανακάνω μία σχολιαστική εκπομπή τόσο άμεσα», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Διαβάστε επίσης