Αρχική Πολιτική Γεωργιάδης κατά Πολάκη: Αν διαφωνούσες με τον γάμο των ομοφύλων έπρεπε να πας να τα πεις στη Βουλή, όχι να κοροϊδεύεις

Γεωργιάδης κατά Πολάκη: Αν διαφωνούσες με τον γάμο των ομοφύλων έπρεπε να πας να τα πεις στη Βουλή, όχι να κοροϊδεύεις

Από antwnio

Κριτική στον Παύλο Πολάκη για τη στάση του σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών άσκησε μέσω X (πρώην Twitter) ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την ομιλία του βουλευτή Χανίων στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ Γεωργιάδης τόνισε ότι ο κ Πολάκης δεν τόλμησε να παραστεί στην Βουλή και να εκφράσει εκεί την αντίθεσή του με την υπερψήφιση του νομοσχεδίου αλλά επέλεξε να λείπει με την πρόφαση ότι είχε ένα χειρουργείο.

Στην ομιλία του στην ΚΕ ο Παύλος Πολάκης που θέλει να γίνει και αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τις ενστάσεις που είχε για το νόμο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών κλπ. Αλλά για να θυμηθούμε λίγο εκείνη την βραδιά, τότε δεν είχε τολμήσει να τα πει αλλά απείχε επικαλούμενος ένα «χειρουργείο» που υποτίθεται ότι είχε εκείνη την ώρα και λόγω αυτού δεν «πρόλαβε» να πάει στην Βουλή. Και μόνον όταν τον ξεμπρόστιασα ότι είπε ψέματα και πάλι στον Ελληνικό Λαό, έβγαλε ανακοίνωση με τις ενστάσεις του….Τόσο «γενναίος»….αν διαφωνούσες κ. Πολάκη έπρεπε να πας να τα πεις εκεί που ο Λαός σε όρισε, στην Βουλή, όχι να κοροϊδεύεις….φυσικά τότε και ο Στέφανος Κασσελάκης απέδειξε ότι δεν κάνει για Αρχηγός διότι ενώ είχε βάλει κομματική πειθαρχία και είχε πει ότι για αυτόν η θετική ψήφος είναι αυτονόητη για κάθε βουλευτή της Αριστεράς κλπ όταν ο Πολάκης δεν πήγε, αντί να τον στείλει σπίτι του, το προσπέρασε από φόβο. Έτσι αφού ο Στέφανος δεν έδιωξε όταν έπρεπε τον Παύλο, ο Παύλος χθες έδιωξε τον Στέφανο μόλις βρήκε την ευκαιρία» έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στην ανάρτησή του.

 

 

Διαβάστε επίσης