Αρχική Πολιτική Αντιδράσεις για την υφυπουργό Ανάπτυξης Ζωή Ράπτη και τα τσιφτετέλια σε σκάφος ενώ η Αθήνα καιγόταν (video)

Αντιδράσεις για την υφυπουργό Ανάπτυξης Ζωή Ράπτη και τα τσιφτετέλια σε σκάφος ενώ η Αθήνα καιγόταν (video)

Από antwnio

Την έντονη αντίδραση της Νέας Αριστεράς προκάλεσε βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα dnews.gr, και το οποίο έδειχνε την υφυπουργό Ανάπτυξης Ζωή Ράπτη να χορεύει σε σκάφος στην Αστυπάλαια, μια ημέρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην Αττική, η οποία δεν όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα δεν είχε τεθεί υπό έλεγχο.

Η Νέα Αριστερά ζητεί την παραίτηση της κ. Ράπτη και κάνει λόγο για «προκλητική και δίχως ενσυναίσθηση συμπεριφορά στελέχων της κυβέρνησης».

«Μια ημέρα μετά το ξέσπασμα της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Αττική κι ενω ακόμα οι φλόγες έκαιγαν ανεξέλεγκτες η υφυπουργός ανάπτυξης κ. Ράπτη το γλεντούσε σε σκάφος που έκανε κρουαζιέρα στην Αστυπάλαια σύμφωνα με ρεπορτάζ του dnews», τονίζει η Νέα Αριστερά και συνεχίζει:

«Η προκλητική και δίχως ενσυναίσθηση συμπεριφορά στελεχών της κυβέρνησης δεν είναι κάτι πρωτοφανές. Δεν θα δεχθούμε όμως ότι είναι και κανονικότητα. Η κυρία Ράπτη που χθες συνόδευσε μάλιστα τον πρωθυπουργό στο σόου στην Πεντέλη οφείλει άμεσα να καταθέσει την παραίτηση της».

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε επίσης