Αρχική Κοινωνια Άργος Ορεστικό: Ένας τραυματίας μετά από ανατροπή αυτοκινήτου

Άργος Ορεστικό: Ένας τραυματίας μετά από ανατροπή αυτοκινήτου

Από antwnio

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό από ανατροπή αυτοκινήτου, σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 22 Ιουνίου 2024, στις 22:30 μ.μ. περίπου, στοn δρόμο μεταξύ Άργους Ορεστικού και Λαχανόκηπων.

Σύμφωνα με το ertnews.gr, το τροχαίο ατύχημα συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου επέστρεφε στο σπίτι του μετά από έξοδο. Από τα πρώτα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο ηλικιωμένος οδηγός φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του ΙΧ επιβατικού, με αποτέλεσμα να βγει από τον δρόμο και να προσκρούσει σε έναν λόφο από χώμα και το όχημα του να ανατραπεί.

Ευτυχώς, παρά τη σοβαρότητα του τροχαίου ατυχήματος, ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε. Μεταφέρθηκε όμως με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού για προληπτικές εξετάσεις.

Άμεσα στο συμβάν έσπευσε κλιμάκιο του Αστυνομικού τμήματος Άργους Ορεστικού για να ερευνήσει τα αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο ατύχημα και για να διευκολύνει την κίνηση των οχημάτων στην περιοχή.

Επίσης, χρειάστηκε η συνδρομή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άργους Ορεστικού για να καθαριστεί το οδόστρωμα από γυαλιά και υγρά που χύθηκαν από το αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης