Αρχική Διαφορα νεα Νέα Σμύρνη: Άγρια επίθεση σε οπαδό από 15 άτομα – Έχασε την σπλήνα του

Νέα Σμύρνη: Άγρια επίθεση σε οπαδό από 15 άτομα – Έχασε την σπλήνα του

Από antwnio

Απίστευτης αγριότητας επίθεση με οπαδικά κίνητρα δέχτηκε φίλος του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στη σπλήνα και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα panionianea, 15 χούλιγκαν άλλης ομάδας τον χτυπούσαν όχι μόνο με τα χέρια τους, αλλά και με όσα αντικείμενα είχαν διαθέσιμα.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, η ζημιά που του προκλήθηκε από την ωμή οπαδική βία είναι πολύ σοβαρή, καθώς έχασε την σπλήνα του και γι’ αυτό το λόγο θα παραμείνει για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ που επικαλείται όσα ο ίδιος υποστηρίζει, αρχικά είχε ένα λεκτικό επεισόδιο με κάποιους από τους δράστες, που έκαναν γκράφιτι στην πλατεία Νέας Σμύρνης.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και λίγο αργότερα εμφανίστηκαν άλλα 10 άτομα που χτύπησαν τον ηλικίας 41 ετών άνδρα με λοστό και τον παράτησαν αιμόφυρτο στην πλατεία, από όπου και τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση: «Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης εκφράζει τις θερμότερες ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον αγαπημένο μας φίλο και υποστηρικτή του συλλόγου, Θανάση. Η σκέψη όλων μας είναι μαζί σου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.»

Διαβάστε επίσης