Αρχική Πολιτική Μαρινάκης για Σαλμά: Προσπαθεί να καταστήσει τον εαυτό του ήρωα

Μαρινάκης για Σαλμά: Προσπαθεί να καταστήσει τον εαυτό του ήρωα

Από antwnio

Αιχμές κατά του Μάριου Σαλμά άφησε σε δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, τονίζοντας πως «προσπαθεί να καταστήσει τον εαυτό του ήρωα των κόκκινων δανείων, ενώ η πραγματικότητα αμφισβητεί αυτές τις αιτιάσεις του πρώην βουλευτή».

«Δεν ήταν ο μόνος ο κ. Σαλμάς που δεν υπερψήφισε το σχέδιο νόμου στο οποίο αναφέρεται. Έκανε ερώτηση και η ερώτηση απαντήθηκε άμεσα» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Το να προσπαθεί ο κ. Σαλμάς να πει ότι διεγράφη για τη ερώτηση που έκανε με συνάδελφους του, είναι κάτι που η ίδια η πραγματικότητα το αμφισβητεί πανηγυρικά» πρόσθεσε.

«Συνέχισε να αναπαράγει συκοφαντικές διατυπώσεις»

Εξηγώντας τους λόγους που οδήγησαν στη διαγραφή του, τόνισε πως «διεγράφη γιατί σε αντίθεση με τους άλλους βουλευτές και σε σχέση με ό,τι προβλέπει η ΚΟ συνέχισε να αναπαράγει συκοφαντικές διατυπώσεις».

«Δεν υπάρχει άλλος βουλευτής ΝΔ που να διασπείρει συκοφαντίες στα κανάλια και δεν πήγαινε στη δικαιοσύνη αν έχουν βάση, δεν υπάρχει άλλος βουλευτής που να έχει απευθύνει ερώτηση, να παίρνει απάντηση και να επιμένει σε τηλεοπτικό σταθμό.

Η συμπεριφορά για τη οποία διεγράφη είναι ατομική συμπεριφορά που δεν συνδέεται με καμία άλλη συμπεριφορά βουλευτή ΝΔ».

Διαβάστε επίσης