Αρχική Κοινωνια Αθήνα: Έξι συλλήψεις για τα επεισόδια στην πορεία για την τραγωδία στα Τέμπη (video)

Αθήνα: Έξι συλλήψεις για τα επεισόδια στην πορεία για την τραγωδία στα Τέμπη (video)

Από antwnio

Μεγάλη πορεία, στο πλαίσιο της απεργίας που προκήρυξαν ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΑ και το ΠΑΜΕ, πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στην Αθήνα. Η πορεία διαχωρίστηκε σε δύο κλάδους νωρίτερα το μεσημέρι. Το ένα της τμήμα κατέληξε στο Σύνταγμα και το δεύτερο κατευθύνθηκε στα γραφεία της Hellenic Train, στη Λεωφόρο Συγγρού. Εκτιμάται πως η συμμετοχή έφθασε τα 20.000 άτομα.

Η συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Hellenic Train ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 3 μ.μ. Επεισόδια είχαν σημειωθεί νωρίτερα και στο Σύνταγμα, με ρίψεις μολότοφ στις οποίες οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χρήση δακρυγόνων.

Νέος γύρος επεισοδίων σημειώθηκε στις 3 μ.μ. στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Πανεπιστημίου, όταν ομάδα αγνώστων πέταξε μολότοφ στη συμβολή με την οδό Μπενάκη. Η «Αύρα» της ΕΛ.ΑΣ. έκανε ρίψη νερού και μέρος των συγκεντρωμένων ατόμων κατευθύνθηκε προς την περιοχή των Εξαρχείων, σύμφωνα με τον σταθμό ΣΚΑΪ.

Εκεί οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν για λίγη ώρα και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε έξι συλλήψεις και τέσσερις προσαγωγές. Τέσσερις από τις συλλήψεις συνδέονται με εντοπισμό μολότοφ, κρυμμένων μέσα σε σακίδια, όπως αναφέρει η kathimerini.gr.

 

Διαβάστε επίσης