Αρχική Κοινωνια Έβρος: Θανατηφόρο τροχαίο στο Διδυμότειχο κατά τη διάρκεια καταδίωξης λαθροδιακινητή

Έβρος: Θανατηφόρο τροχαίο στο Διδυμότειχο κατά τη διάρκεια καταδίωξης λαθροδιακινητή

Από antwnio

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 08:00 το πρωί στην επαρχιακή οδό Διδυμοτείχου-Λάδης, στην διασταύρωση προς Ποιμενικό στον Έβρο.

Σύμφωνα με το evros-news, στο τροχαίο σκοτώθηκε μια γυναίκα ενώ πέντε ακόμα άνθρωποι τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους και ένα μικρό παιδί.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι το τροχαίο έγινε κατά την καταδίωξη ενός Ι.Χ αυτοκινήτου με βουλγαρικές πινακίδες, στο οποίο επέβαιναν λαθρομετανάστες άγνωστης εθνικότητας

Η καταδίωξη ξεκίνησε από το νότιο κόμβο της Ορεστιάδας. Ο διακινητής προσπαθώντας να ξεφύγει από τους συνοριοφύλακες, ακολούθησε τον δρόμο Λεπτής-Αμπελακίων και από εκεί κατευθύνθηκε προς Ποιμενικό με ιλιγγιώδη ταχύτητα, όπως λένε κάτοικοι του χωριού μέσα από το οποίο πέρασε.

Προσπαθώντας όμως να βγει στην επαρχιακή οδό Διδυμοτείχου-Λάδης, έφυγε κατ’ ευθείαν στα χωράφια και ανατράπηκε.

Αποτέλεσμα της ανατροπής του αυτοκινήτου ήταν ο θάνατος μιας γυναίκας και ο τραυματισμός των άλλων πέντε επιβαινόντων, ανάμεσα τους και ένα παιδί.

Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύο Πυροσβεστικά οχήματα καθώς και περιπολικά της Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο διακινητής είναι αλλοδαπός και συγκεκριμένα από το Κόσοβο.

Διαβάστε επίσης